Masterclass “Ontketen Teamkracht” woensdag 19 juni 2019 – PLNT | Leiden

Maak in één dag jouw 3 wekenplan en zet daarmee jouw team in de resultaatstand tijdens de Masterclass “Ontketen Teamkracht” 19 juni 2019

Denk je dat dat mogelijk is v oor je? “Om alle potentiële teamkracht te ontketenen, … aan te behoren en te benutten”?

Het is mijn overtuiging dat elke teamleider in staat is om alle potentiële teamkracht uit zijn team te halen.

Dat je veel meer of beter resultaat kunt realiseren, zonder harder te werken.

Ontdek dat op termijn flexibiliteit, echt luisteren, samen beslissen, samenwerken en veerkracht binnen jouw team toeneemt.

Dat je je hierdoor meer gelegenheid krijgt om dat te doen waar je goed in bent, en met minder stress en meer plezier je ding doet.

Het is heel simpel, hier is een blauwdruk voor.

Wat deze blauwdruk inhoudt, onthul ik EXACT tijdens mijn “Ontketen Teamkracht” LIVE Masterclass, 19 juni 2019 in Leiden.

Ik ga ervan uit dat we allemaal succesvol willen zijn.

En je krijgt concrete handreikingen hoe jij dat kunt bereiken.

Het kan nog grootser dan je denkt…

En relaxter dan dat je nu denkt.

De Masterclass “Ontketen Teamkracht” geef ik in PLNT in Leiden op 19 juni 2019 en op dit moment is de investering 975 euro, excl. 21% BTW!

Klik hier om je plek te reserveren

Tijdens deze interactieve dag ontdek je wat ervoor nohttp://hgmr.plugandpay.nl/checkout/masterclass-ontketen-teamkracht-19 juni-2019dig is om de potentiële teamkracht binnen jouw team te ontketenen.

Het meeste komt rechtstreeks uit de praktijk en de praktische + strategische tips zullen je inspireren om voor het maximale te gaan.

Hieronder een kleine greep van wat je gaat ontdekken:

Jouw persoonlijke gedragsprofiel

Maak kennis met je persoonlijke gedragsprofiel, waardoor je beter weet hoe jij constructiever gedrag kunt ontwikkelen en minder stress krijgt en beter begrijpt hoe anderen zich gedragen. Begrijp waar jouw gedrag vandaan komt en wat jouw gedrag het meeste beïnvloedt, waardoor jij meer regie krijgt over jouw leven.

Jouw sterke punten

Werken vanuit sterke punten is veel effectiever dan aan je zwakke punten werken. Maak liever van een 7 een 8 of 9 dan van een 4 een 5 of met moeite een zesje. Je ontvangt voorafgaande deze Masterclass toegang tot de Sterke Punten test. In combinatie met de uitslag van de gedragstest (LSI-1) weet je precies hoe jij nog effectiever gedrag kan ontwikkelen.

Hoe staat de vlag ervoor: Hoe ontdek je het winstpotentieel van jouw team?

Waar staat jouw team? Wat is het verbeterpotentieel? Waar moet je starten?

Wat zijn de 4 belangrijkste invloedsfactoren die leiden tot teamsucces? Ontdek met de aangeboden teamscan wat het winstpotentieel van jouw team is en waar je moet beginnen met ontketenen. Dit leer je tijdens de “Hoe staat de vlag ervoor ” sessie.

Houding en gedrag: Hoe positioneer jij jouw teamleden?

Dit is de uitdaging voor veel teamleiders: Het beïnvloeden van houding en gedrag van je teamleden. Welke meetinstrumenten kun je hiervoor het beste toepassen? Dit ga je ontdekken tijdens de “Houding en gedrag ” sessie. We gaan o.a. dieper in op beperkende gedachten en de 3 innerlijke stemmen.

Teammagnetische doelen: Hoe doe je dat?

Hoe formuleer je teammagnetische doelen en hoe zorg je ervoor dat jouw team zich hierin herkend en mee verbonden voelt, waardoor zij in de actiestand komen. Dit zul je ontdekken tijdens de “Teammagnetische doelen ” sessie.

Teamkracht ontketenen: Ontwikkel het vermogen van jouw team om succes af te dwingen

Welke teamkracht is nodig om de uitdagingen van morgen aan te kunnen? Vind de emotionele voordelen om het draagvlak te vergroten. Tijdens het tweede deel van de “Ontketen Teamkracht” sessie reik ik je 7 sleutels aan om teamkracht te ontketenen.

1. Ontketen het krachtenveld: Hoe ontleed je mee- en tegenwerkende krachten die jouw doelrealisatie beïnvloeden?

Hoe ontdek je de belangrijkste remmers en versnellers. Hoe krijg je draagvlak in dat wat er moet gebeuren om met de minste inspanning jouw teamdoel te behalen. Hoe selecteer uit 777 oplossingen de beste voor jouw situatie? Dit leer je tijdens de “Ontketen het krachtenveld ” sessie.

2. Ontketen positief gedrag: Hoe beïnvloed je extreem snel het positieve gedrag binnen je team?

Ontdek tijdens de “Ontketen positief gedrag ” de meest effectieve methode om het gedrag van jouw teamleden te beïnvloeden.

3. Ontketen echte samenwerking: Hoe zorg je ervoor dat mensen echt gaan samenwerken?

In deze sessie “Ontketen echte samenwerking ” ontdek je wat echte samenwerking mogelijk maakt. En dat je hierdoor steeds minder zorgen hebt dat zaken voor elkaar komen.

4. Ontketen leervermogen: Hoe je snel jouw team in de leerstand zet, waardoor ze beter inzetbaar worden?

Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw teamleden met meer plezier gaan leren? Stel vast hoe je de kennis over ons brein hiervoor kan inzetten. Ontwikkel een superteam. Exact dit ontdek je tijdens de “Ontketen leervermogen ” sessie.

5. Ontketen creativiteit: Hoe vergroot je de oplossingsruimte van jouw team om knagende problemen op te lossen?

Wanneer zet je creativiteitstechnieken in, welke technieken werken het beste, hoe kun je hiermee het grootste effect mee bereiken? Hoe stel ik de juiste focusvragen? Dit zul je ontdekken tijdens de sessie over “Ontketen creatiekracht”.

6. Ontketen het volgende level: Hoe maak je van een veranderproces een game?

Een veranderproces, doelen halen of gamen verschillen niet zo veel van elkaar. Ontdek hoe je gebruik kunt maken van de game-generatie tijdens de sessie over “Ontketen het volgende level ”.

7. Ontketen doorzettingsvermogen: Hoe ontwikkel je een team dat de top wil bereiken?

Waarom heeft de één veel en de ander weinig doorzettingsvermogen? Maak kennis met 25 praktische tips om met je team tegenslagen te verwerken en voor dat ene teamdoel te gaan. Ontdek dit allemaal tijden de sessie over “Ontketen doorzettingsvermogen 

Overtuig door verhalen.

Leer het betekenisvolle verhaal te vertellen en verbindt jouw doelstelling aan één van de vier stereotype verhaallijnen

Omgaan met lastige lieden: Hoe ga je om met klagers, zuchters en puffers?

Ontdek hoe jij meer energie overhoud voor hen die er echt voor gaan. Idem voor oppositioneel, duikers en muurbloempjes

Dit alles is slechts een kleine greep uit een dag vol aan praktische tips, trucs en technieken die je kunt inzetten om de (verborgen) kracht van jouw team te ontketenen!

Klik hier om je nog even aan te melden.

Een teamleider die de kracht van zijn team benut die:

 • heeft meer tijd voor de dingen die hij of zij het meest belangrijk vindt
 • piekert minder
 • slaapt rustiger
 • is meer aanwezig voor zijn of haar directe omgeving
 • is een betere vriend, zoon, dochter, of ouder
 • is vele malen creatiever
 • heeft vele malen meer kans op grootse teamsuccessen
 • heeft minder stress maar meer plezier in z’n leven

 

Deze Masterclass is voor teamleiders die:

 • zijn of haar ambities willen waarmaken
 • op zoek zijn naar een “frisse wind” in teammanagement
 • de verandering willen maken van “stoeier” naar “groeier”
 • een strategisch teamplan willen hebben voor de aankomende jaren
 • van een “voldoende” naar “uitstekend” willen gaan
 • klaar zijn voor die volgende grootse stap in hun leven.

Heb je zin om je één dag te laten inspireren en met praktische handvatten thuis te komen om vanaf vandaag echt te gaan om de kracht van jouw team in te zetten? Klik dan hier om je plek te reserveren voor de Masterclass  “Ontketen Teamkracht” op 19 juni 2019 in PLNT te Leiden

Waarom is deze Masterclass bijzonder?

Deze Masterclass geef ik slechts één keer per jaar. En elk jaar wordt die beter. Je ontvangt uiteraard de nieuwste inzichten die ik opdeed tijdens de opleidingen en training die ik zelf volgde. Ik deel graag al mijn grootste inzichten, tips, trucs & technieken.

Wat voor Masterclass is dit?

Veel workshops hebben het effect van “aanmaakhout”. Veel vuur, het pompt je voor even op en geeft je een goed gevoel.

Ik heb de overtuiging dat wanneer je deelneemt aan deze Masterclass, jouw kijk op teams voorgoed zal veranderen. Mijn doel voor jou is heel simpel: meer teamkracht ontdekken, inzetten en samen successen vieren. Tijdens dit event krijg je de handvatten om dit razendsnel te bereiken.

Waarom je hier bij wil zijn …

Je neemt één dag voor jezelf en laat je lekker onderdompelen in inspiratie, strategieën, tips en toffe mensen om je heen.

Het is down to earth en super praktisch. Naderhand loop je weg met een gameplan om de aankomende periode vol aan te kunnen.

Tijdens dit event ontvang je inzichten die je voor de rest van je leven kunt en zult gaan meenemen.

Ja, het is leuk.

Je wordt hier gewoon een betere teamleider door.

Je zal per direct meer invloed krijgen.

 • 19 juni 2019
 • van 09.15 tot +/- 17.30 (houd rekening met enige uitloop)
 • PLNT | Lange gracht 70, Leiden
 • lekkere lunch, hapjes & drankjes zijn inbegrepen

Wat voor Masterclass is dit NIET?

Maak je geen zorgen. Je hoeft je buurman niet te masseren, op stoelen te dansen, vreemde mensen te knuffelen en we gaan ook geen plankjes breken.

Het is gewoon leuk, geeft je een goed gevoel, mooie momenten worden gecreëerd en er zullen bijzondere connecties worden opgedaan. En soms moet je jezelf dit soort bijzondere momenten gunnen.

Wat nou als je nu denkt dat je hier nu even te weinig tijd voor hebt?

Als je voelt dat het nu ‘net even niet uitkomt’, kom dan 100%. Je bent nu druk en misschien gespannen omdat je het simpelweg verkeerd hebt ingericht. En waarschijnlijk denk je dat het ‘later beter uitkomt’.

Als je niet één dag aan jezelf en je team kunt werken, is het moment daar om dit patroon te doorbreken. Beste manier om dit patroon te doorbreken is simpel. Gewoon hier klikken en je commitment maken.

Ik heb het gevoel dat ik nog niet toe ben aan deze Masterclass zoals je hierboven hebt omschreven…

Een domme kan meer vragen dan een wijze kan beantwoorden, wat simpelweg inhoudt dat je het meeste kunt groeien van alle aanwezigen.

Ben je een beetje onzeker, vind je het spannend of ben je bang dat je er niet thuishoort? De deelnemers van dit event zijn allemaal relaxed, leuk en hartelijk, dus no worries!

Ik wil collega teamleiders meenemen zodat we samen geïnspireerd raken en samen kunnen leren. Hoe kan ik meer tickets kopen?

Heel simpel. Nadat je op deze aanmeldlink drukt, bepaal je zelf hoeveel tickets je wilt selecteren. Wanneer je meer dan 1 ticket reserveert, geef dan even de namen aan ons door van de deelnemers die je meeneemt via janolav.smit@hgmr.nl

Moet ik mijn eigen broodbakje meenemen?

Niet nodig! Tijdens deze interactieve dag gaan we lekker lunchen met z’n allen en zijn er voldoende hapjes en drankjes beschikbaar. Uitdrogen of verhongeren op een event van mij zal je nooit overkomen, … All inclusive!

Waarom een hele dag?

Wanneer heb jij voor het laatst een volledige dag je volledig gefocust op jezelf en jouw team?

Je ontdekt al snel dat je uit je team stapt en AAN je team gaat werken. En met het werkboek heb je naderhand nog een lekker weekend voor jezelf om alles te laten landen en je teamplan voor jezelf te verfijnen.

Je zult ervaren dat in de dagen na deze Masterclass de meeste “kwartjes” voor je gaan vallen.

Zoals ik aan het begin van deze pagina met je deelde: het is mijn overtuiging dat elke teamleider in staat is om alle potentiële verborgen teamkracht te ontketenen.  Dat je veel meer teamkracht bezit dan je inzet.

Tijdens dit seminar krijg je hier een blauwdruk voor. Een manier waarop je dit allemaal kunt verwezenlijken zonder dat je jezelf in de stress hoeft te jagen.

Wat ik je je gun, is dat je na dit event per direct minder stress in je leven zult ervaren, meer overzicht, duidelijkheid, rust, ruimte en je zult weer het gevoel gaan ervaren waarom je uiteindelijk teamleider bent geworden …

Tot slot

Je bent tot meer in staat dan je denkt.

Het kan sneller dan je denkt.

Het is dichterbij dan je denkt.

En als klap op de vuurpijl krijg je bij deelname een gratis coachsessie. 

Klik hier als ook jij de Teamkracht van jouw team wilt ontketenen