Persoonlijke VIP-dag

Intensief 1 op 1 werken met Jan Olav Smit

Ben je manager en heb je het idee dat jouw team te weinig resultaat oplevert, maar je weet (nog) niet waar de fout zit? Loop je vast bij het bedenken van de juiste maatregelen?

Wil je op korte termijn de belangrijkste verbeterpunten oppakken onder mijn begeleiding, zonder je te committeren aan een lang traject?

Overweeg dan een Persoonlijke VIP-dag aan te vragen. Zou je het liefst met een aantal mensen willen komen, dan kun je beter met je hele team een in-company-workshop volgen.

Voordat ik een VIP-dag met je inplan, stel ik je eerst wat vragen over je team. Daardoor kan ik inschatten of een VIP-dag voor jou op dit moment geschikt is.

Een hele dag 1 op 1 werken met Jan Olav

Jan Olav Smit

Tijdens jouw Persoonlijke VIP-dag gaan we samen aan de slag: jij en ik – met persoonlijke onverdeelde aandacht.

Je krijgt van 9.30 – 16.30 uur indivuele coaching en feedback en we werken samen aan je team, jouw doelen, jouw plannen. We optimaliseren tijdens de VIP-dag jouw managementagenda, de belangrijkste taken die jij kunt ondernemen om op korte termijn effectiever te managen.

Resultaten

We herijken jouw teamdoelen in verhouding met beschikbare middelen.

Na afloop heb je kant en klare plannen om direct uit te voeren.

En je maakt samen met mij een actieplan met de volgende stappen die nodig zijn voor nog meer teamresultaat.

Tenslotte krijg van mij feedback op je leiderschapsstijl, waardoor je bewust wordt aan welke knoppen je kunt draaien om je persoonlijke effectiviteit te verhogen.

Is één dag wel genoeg?

Doordat we 1 op 1 werken, besteden we al onze tijd aan jouw doelen, jouw team, klanten en vragen, zonder dat we tijd hoeven te steken in vragen van andere managers zoals tijdens mijn groepstrainingen. Je ontvangt exclusieve templates, oefeningen en werkbladen. Je kunt hier direct mee aan de slag. Je zou daar anders misschien jaren over doen.

Over Jan Olav

Ga in gesprek met Jan Olav en je voelt de energie binnen 5 minuten stromen. Zijn enthousiasme over het ondernemersschap en in het bijzonder over teamleiderschap kan hij moeilijk verbergen.

Jan Olav ontwikkelt interactieve managementprogramma’s op basis van zijn ervaringen als teamleider, organisatieadviseur, docent en ondernemer. Hij geeft gastcollege’s op Nyenrode Business Universiteit en begeleidt hier tevens regelmatig studiegroepen. Sinds 1999 is hij kerndocent Risicomanagement aan de Haagse Hogeschool.

Is bestuurslid van de Society of Organizational Learning, SOL Netherlands.

Belafspraak aanvragen

Af en toe is er een paar data beschikbaar voor een Persoonlijke VIP-dag. Ben je geïnteresseerd in één van de beperkt beschikbare dagen, vraag dan een belafspraak aan. Dan bespreken we jouw managementdoelen, ambities en de stappen die nodig zijn om je teamprestaties te verhogen.

Een VIP-dag is de meest exclusieve manier om met mij te werken.

Belafspraak